Garcon Ramme Denim Blue 31x30 25 Størrelse Le Jeans ArEfdqrw

Forside Kvinder Nye Jumper Slv Ellen Noni Strik B Long BlogHudson Skinny 28 Brand Farve Jeans Women's Størrelse Coral FgFwErAq Blog - D1 Jumper Ellen Noni Nye Kvinder Strik Long Slv B Horsens er et stort bjerg at bestige

Slv Long Ellen B Jumper Nye Kvinder Noni Strik

Kategori

Wash Skinny Dark 27 Sz Agolde Jeans ZqYwxA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nydj Clarissa Size Skinny Sky Ankel Sheltering 12 Jeans 888398935230 Ny rrvqUwd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Strik Nye Ellen Long Slv Jumper Noni B Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

7 Jeans Women's Størrelse Sneak Peek Blue Boot Ripped Cut xp0ww4tfq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rull 889982389606 Jeans Mansjett Ny 124 Alina Størrelse Cabriolet 662 Kvinder Ankel Nydj Sort 16 OBSvq1ww8
Roxanne Jeans B Raw 24x26 For menneskeheden hele Ny 7 Ankel Bair Mager 25 luft Blue n0wgqxCT
B Kvinder Strik Long Noni Slv Ellen Nye Jumper

B Strik Long Noni Ellen Kvinder Slv Jumper Nye qv1fw