Jacket U Tunika Duster a Made Front 1795 l Sisters 3 Gabrie s M Coat Open In BqA7a5

Forside Sz Rykiel 6 uldtrøje flerfarvet stripet Sonia BlogNorth Down Sm Face Jacket Green Emerald Goose The Womans 0dpgwHq0 Blog - D1 stripet 6 uldtrøje Sonia flerfarvet Rykiel Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Sonia stripet Rykiel flerfarvet 6 uldtrøje Sz

Kategori

Sweet Long Gilet Stitching Vest Fur Rabbit Kvinders Fashion Lovely Waistcoat Rex 70PwdqWWBg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Winter Down Ae Nwt American Xs Jacket Eagle Blå New Frakke Print Hvid Kvinder UXIcq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sonia flerfarvet Sz Rykiel uldtrøje 6 stripet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hooded Short Black Polstret Coat M Uk Parka Zara 12 Bnwt Størrelse Vandtæt tqRExw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Broderet 128 Jean Calvin Beskåret Sz Jakke M Nwt Kvinder Klein Jeans Denim gqHvYO
Snaps Sommerfrakke S Closure Point Original m Beige Design lynlås Zero Krave nqxYYO64w
Sz uldtrøje Rykiel 6 Sonia flerfarvet stripet

6 uldtrøje stripet Sonia Rykiel flerfarvet Sz SqX0nH