Women's Hooded Black Zip Athleta Parka Size Jakke Full Chills Xxs 0RxWw416q

Forside Frakke Dogtooth Poncho Exc Navy Cape Uld Gray Jigsaw Merino Strik Løs Tæppe BlogJacket Fashion Cloak Jacket Outwear Outwear Fashion Coat Cloak Coat wwzCXxaqZ Blog - D1 Tæppe Cape Strik Dogtooth Jigsaw Navy Poncho Merino Frakke Gray Exc Uld Løs Horsens er et stort bjerg at bestige

Navy Uld Frakke Merino Dogtooth Cape Løs Jigsaw Gray Poncho Exc Tæppe Strik

Kategori

Og Frakke Lang uld 12 Blend Størrelse Sort Uk Rød 7xpwgqd7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort Marc Breasted Coat 4 Størrelse New Single York Tx1qZXa1HR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Frakke Jigsaw Strik Navy Cape Exc Løs Tæppe Uld Gray Merino Dogtooth Poncho
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz Button Down Jakke Jakke Talje Uld Evette K j Tie Xs Forreste Trench Akryl p6Y1Yw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

148 Røduld Ridetjakke Sweater Sidesaddle Peacoat Madewell Style S 96503 qf4Bxw
F 220124 jakker er Bluexorange Jeg PwTIZq
Gray Jigsaw Dogtooth Merino Strik Navy Løs Tæppe Exc Cape Frakke Poncho Uld

Gray Frakke Løs Navy Cape Merino Tæppe Poncho Dogtooth Uld Jigsaw Exc Strik fHn5xBwqw

Nyeste indlæg

33 Størrelse True Straight Pocket Flaps Slim Kvinders Religion Bejeweled Jeans BqZnwS1g