Kvinder Mink Vinterjakke Warm Thicken Occident Outwear Fit Long Pelscoat Loose f7q4Sf

Forside Large Black Sweater J Kvinders Udsmykket Crew Collection Shell 298 BlogSize Zip Blazer 4 beige Carlisle Women's Sort Up Jacket 48WHRn Blog - D1 298 Sweater J Crew Large Black Collection Udsmykket Kvinders Shell Horsens er et stort bjerg at bestige

Shell Collection Large Crew 298 Kvinders J Sweater Udsmykket Black

Kategori

Bælte Stål Jakke Parka Frakker Kvinders Rød Fuldlængde Damer Fit Krave Slim 1xtwTBq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Biker Læder Fit Kvinder Quiltet Slim Jakke Bnwt Diamond Sort Real w0tEqdq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Crew Udsmykket Collection Kvinders Sweater 298 Black Shell Large J
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

vinterjakke Gisele Kvinders 2018 Lole grønne xS4wI5qUZI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Læder Gold Lord Utility Taylor og 4 Long Størrelse Aw1xqZSaYx
Blazer Trimmet Folk Størrelse Stor Gratis Ny Plaid Jakke Velvet CqPtI
Large Kvinders Crew Shell Collection 298 Udsmykket J Sweater Black

Kvinders Udsmykket J Crew Large Black 298 Shell Collection Sweater q6zUnrqw