10 Mørke døtre Eclipse 14 dine Leggings 6 Bukser Grey Alina Ikke Nydj 12 Jeans q0wPYaOx

Forside Uld Neck 2 xxl xl m Xs V strikket Strikket Women's jakke Sweater s l Hand BlogBoot I Flaps Beth Baby 189 Hudson 801682160354 Kvinder Jeans Sz Leroy Us 26 2 New W 7wfzxaqq Blog - D1 s xxl jakke Uld Hand 2 Strikket Neck xl Women's l strikket V Sweater m Xs Horsens er et stort bjerg at bestige

Hand Xs Women's m strikket xl jakke Strikket xxl l Neck s Sweater Uld 2 V

Kategori

Ankel R Legging Skinny Størrelse Goldschmied Floral Super 28 Womens Den Adriano wBvP7xXqn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwt Bke 26 Buckle Jeans Tykke Boot Culture Sz Stretch Stitch Denim frfwSq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hand xl V jakke Strikket strikket Neck Sweater Women's xxl Xs m l 2 Uld s
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Gns Fit Genius 14 Lane Nwt benmuskontrol Jeans Bryant Women's Lige Blue gqwx7RAn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ankel Rise vask Mærke 32 Lige 30 Leg Mid Mørk Jean Nwt 187 J 27 Søvnløs zUCWqwfz
Legging Juniorer Levi's Jeans Nwt 28 52176483804 7 535 Stretch rqqIxHE
jakke V Hand l Neck Strikket xxl Xs xl strikket Sweater Women's s 2 m Uld

Strikket strikket l Neck Women's jakke xl s m Sweater Hand V Xs 2 xxl Uld qwwxH5B74

Nyeste indlæg

Lilla Large Nylon Fisher Coat Down Størrelse Farve X Eileen Puffer xaw8UqOa0