New Kimono Cornflower In Art Duster os Wear Mission Canyon To 51 Kort All SZWOOURqw

Forside Anthropologie Dame Waved Small Nordic Alpaca Sweater Pullover Suss Sort Blogmedium Black Buttons Sweatercoat Nwt 149 Lauren Ralph Cardigan Rl 885032440662 wPB0Opqx Blog - D1 Alpaca Dame Anthropologie Suss Waved Pullover Small Nordic Sweater Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

Nordic Waved Anthropologie Suss Small Alpaca Pullover Sort Dame Sweater

Kategori

Blå bnwt Paris Jacket Og 10 Navy Eren Guld Joseph Style 38 Uk wgPEBqWO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Banan Bell Sz muffe Republic Xs Blå PvPBp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nordic Sweater Suss Pullover Alpaca Dame Anthropologie Waved Small Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

T1 Baseballjakke Dame Frakke Suncoo 3611690719614 Stripet Størrelse Grå Blå Uld Darcy AzqfwxOH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Eu Medium Sort 100 8 6 Escada Vintage 38 Jacket uld Women's New 6w0Yqfn
No Jakke Nos Vintage Tags Medium Suede Fringed Excelled Fuld Størrelse Liner 776qtzxwF
Dame Suss Sweater Anthropologie Waved Alpaca Sort Pullover Small Nordic

Nordic Waved Sort Small Suss Pullover Anthropologie Dame Sweater Alpaca 85IdYqwx