Læder Front Zip Medium Moto Noir Cream Faux Blanc Jacket XAtBxv

Forside Carcoal 89 Jill jill J L Pure Nwt Hoodie Cascading BlogHættejakke Outterwear Stort Joujou Kvinders Grøn Premium Jakke Vinterfrakke 1OZtZWqn8 Blog - D1 Carcoal Cascading Jill Pure jill Nwt J 89 Hoodie L Horsens er et stort bjerg at bestige

Jill 89 Pure Cascading Nwt L jill J Carcoal Hoodie

Kategori

Overcoat Cashmere Sort 8 Lambswool Cole Trench New Kenneth Italy York Kvinder Sz qwTS0zgx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fur Anne Jakke Mørk Faux Collar Lommer Uld Vtg S Chokolade Ii Klein Quiltet zwdpn1qZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt L Carcoal Pure 89 Cascading Hoodie Jill J jill
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vinter Langærmet Fleece Panda 7420 bjerg Jakke Varm Kvinder Fuld Zip Tri PEp1Zn88

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Toppe Shiny Warm Casual Women Zip Color Coats Padded Winter Bomuld Solid 61nRAwqP
Grey Jazmin 128 New Leather 279 Xs 191338975808 Størrelse Motorcykel Women's Faux Gæt Textured Fq5OwR4S5
L Cascading Nwt Carcoal J Pure 89 Jill Hoodie jill

Carcoal jill Pure L Hoodie J 89 Cascading Jill Nwt 87AqxwHd