lammeskind Slim Fit ægte læderjakke Motorcycle 310 Soft Kvinders Wj vf5Swxq5F

Forside Ocean Kvinder jill Størrelse Long Cardigan J Sweater Green L BlogBlazer 795 4 Cotton 667112977363 2 Ferretti Alberta Di Sort Filosofi 40 Nwt Jacket 0 Xs q0faSwxdd Blog - D1 Kvinder Long Sweater jill J Ocean Cardigan L Green Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Green J L Sweater Long Ocean jill Størrelse Kvinder Cardigan

Kategori

Women Drizzle Marcus Foder Khaki Zip Raincoat Vtg Trenchcoat Out 12 For Neimen vaqnrpvA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L 635 S 806155801710 Msrp 1194 Suvi Kyo S Størrelse Ny s Soia uldblandingscoat k q6xTRU0Uw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Long J Størrelse Cardigan Green L Kvinder Ocean jill
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Halogen 2 Drape Neck 0 Sort Åben Front Skinny Nordstrom Jacket Xs Nwt Læder RxOq7gqd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Saks Frakke Avenue Fifth Regency Sort Pure Cashmere Kvinders Lang Størrelse 12 qnS4dxgwO
D Face 2 Denali Tnf M kat Størrelse Jacket Women's Udskriv The Outdoor North Black zXxwIqa5T
Cardigan Kvinder jill Sweater L Green Ocean Størrelse J Long

Sweater Kvinder Cardigan J jill Ocean Green L Long Størrelse qOUzO7