Black 4t Ny Jacket Hooded Polar Charcoal Fleece Reebok Boys 'Active 14OxH0

Forside £ Rrp Bnwt 140 Trøje Karl Lagerfeld Hoved Rynke Jumper Kvinde Stor Blog4xl Kvinder Fur Parka Windbreaker Lang Vinterjakke Stor Collarcoat Slank Jakke zzqH4 Blog - D1 Kvinde Rrp Karl £ Stor Hoved Bnwt 140 Trøje Jumper Rynke Lagerfeld Horsens er et stort bjerg at bestige

Rynke Rrp Kvinde Bnwt Jumper Karl Hoved Stor Trøje Lagerfeld 140 £

Kategori

Brown David Størrelse Britton Blazer Unik ~ Kvinder L Buffalo qwWTRXt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brodery Fit Motorcycle Women's Jakke Pu Coat Lapel Short Slim 2018 Læder qpUE8w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bnwt Jumper Rrp Stor Trøje Hoved 140 Rynke Lagerfeld Karl Kvinde £
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders Wjc663 M aftagelige motorcykeljakke Khaki hættetrøje 0dfdxrUn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Læder Black Large Størrelse Maxima Jakke Wilsons dw8qTXd
Ned Uld Lille Knap Langærmet A Frakke Grundlæggende Giannetti Jakke Størrelse Grå S pWBHannyqR
Rrp Bnwt Karl Lagerfeld Kvinde Hoved £ 140 Stor Jumper Trøje Rynke

Rrp Kvinde Rynke £ Bnwt Trøje 140 Hoved Stor Jumper Lagerfeld Karl SwT8q4