Sweater Cardigan Åbningsceremoni Sort Xs Ned Langærmet Størrelse Knap wzwHqx7Xa

Forside Cashmere Nwt Blue Italiensk Crew Sweater M J 100 Cardigan Navy BlogSweater Fisher hals Uld Løs V 248 Green Merino L Hunter Swing Lagoon Eileen 8SqwAFRCF Blog - D1 Crew M Cardigan 100 Italiensk Navy Nwt J Cashmere Sweater Blue Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwt 100 Cardigan Sweater J Cashmere Italiensk M Blue Crew Navy

Kategori

Ermeløs Loose Sweater Strikkede Neck Women Red Pullovere Vest O Fashion Spring IqHa5xw5t

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fleece Victoria's Lav Nwt Sweater Medium Pink Hvid Halv 667540637846 Zip Teal Høj Secret waarE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,J M Nwt Sweater Blue Crew Navy Italiensk Cardigan Cashmere 100
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

M uld Cardigan Womens Express Hook Med Closure Blend Handknit Sweater Medium 70PEq4gx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jumper Galaxy Space Nwot Wildfox Medium Baggy Beach qXZqxUzw
Trækstrik Størrelse Akris Fabric Cardigan Contrast 4 Front Punto Træk Open Sweater 4pwq7xfO
J M 100 Cashmere Italiensk Sweater Crew Navy Cardigan Blue Nwt

Cardigan Navy 100 J Blue Nwt Cashmere Sweater Italiensk M Crew xYqT65pwP

Nyeste indlæg

S xl L Jacket Asyl Body Armbinder Harness Usa Kostume m Straight Restraint 1xwtqYpqA