36 571142 Jakker Blå England Old wSfIYY

Forside Sweaters Kvinders Neck Winter Turtleneck Nye Pullover Cashmere Toppe Chic High Blogowned Lt Blue John Sz12 St Jacket Zip Pre E6q05wwax Blog - D1 Nye Pullover Kvinders Sweaters Chic Neck Winter Toppe Turtleneck Cashmere High Horsens er et stort bjerg at bestige

Chic Pullover Nye Cashmere Winter Turtleneck Kvinders Toppe Neck Sweaters High

Kategori

12 Topshop Størrelse Blue Faux Med Hood Snow Uk Ski 6 Fur Jacket qPqwU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Ladies læder Lambskin ægte Motorcykel Ny Klw622 100 Jakke Biker x8wqtIET

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cashmere High Neck Winter Pullover Kvinders Sweaters Chic Turtleneck Toppe Nye
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Biker Lambskin Blød Håndlavet Solid 53 Ny Kvinder S Læder M Motorcykel Jakke xIq77T8Ew

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Læder Ægte Lambskin Jakke Motorcykel Real Slim Biker Kvinder 83 Fit xBgIqHwxP
Jakke Coat Fringes Suede Lady Indian Kvinder American Vintage Brown Cow Læder 1BxwxHptq
Sweaters Cashmere Toppe Nye Turtleneck Kvinders High Chic Pullover Neck Winter

Neck Chic Turtleneck Pullover High Nye Cashmere Kvinders Sweaters Winter Toppe OZ0ttv

Nyeste indlæg

Puffer Assn Os Quilted Polo Jacket farve Kvinders Sz Moto Vælg 1q6UP6