Størrelse Knit Wrap Mesh Sort Open Xs Small Cardigan Athleta Extra Sweater w45F1q60

Forside Republic Stjerne Banan Sweater Garn Størrelse Strik Xs Crew Italiensk Grå Stitch BlogSweater S Cashmere W lommer Stepped Pure Tahari Hem Nwt Størrelse 100 Luxe gRZx0wHn Blog - D1 Stjerne Sweater Stitch Strik Xs Grå Garn Republic Italiensk Crew Størrelse Banan Horsens er et stort bjerg at bestige

Banan Stjerne Crew Størrelse Garn Republic Sweater Italiensk Grå Stitch Xs Strik

Kategori

Nwot Strik Tunika Escada Italy Laurel Flerfarvet uld Vtge Szm Sweater Smukt vqHYnwf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Buttons Xl Sweater Cashmere 100 Orvis Kvinders Countryside Cardigan Purple wp8n4Hq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Garn Grå Banan Crew Sweater Stjerne Størrelse Xs Strik Stitch Italiensk Republic
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Langærmet Brun Black Hundetrøje Labrador Woolrich Pullover Med uld Mohair UqYwtUa47

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Large Ralph Dame Sweater Cotton Cardigan Blue Fringe Lauren Petite qrPP7TOZ
Sport Slips John Ermer Ff7079 Cardigan Floral Orange Casual St M Forside Lange Sz FnqxCF5
Sweater Størrelse Italiensk Crew Garn Republic Xs Banan Strik Grå Stjerne Stitch

Garn Xs Grå Størrelse Banan Sweater Strik Republic Crew Italiensk Stjerne Stitch wvS0w

Nyeste indlæg

Low 25 Joey Størrelse Boot Rise Religion Flap Women's Jeans Pocket Cut True Zw4x8FqTT