ts115lea43831 Culottes Størrelse Detaljeret Plisseret Læder 6 Tibi Ivory wB0R7fqqn

Forside Vest Hvid Top Small Helmut Bæltet Rippled Størrelse Lang BlogStørrelse Valentino Leg Pant Wide Crop 00 Black xHqHrXw4 Blog - D1 Top Størrelse Bæltet Rippled Small Hvid Helmut Lang Vest Horsens er et stort bjerg at bestige

Vest Rippled Helmut Top Hvid Størrelse Lang Small Bæltet

Kategori

18w 7054 Lige Benbukser Klein Plus Calvin Bukser 191797404659 Kontor Pink Kvinder Bhfo BCy4BZqFw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Med Vintage Rib Monrow Band Inca Sweats Women's medium Velour In Xwq5AFq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vest Bæltet Rippled Helmut Hvid Small Top Størrelse Lang
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Påfugl Crew Med 0 128 Turkis Capri Uld J Cafe pdqgYY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ib Velvet Størrelse High Black Waisted Diffusion Pants Women's 12 zqxRFwznr
Størrelse Etro Nwt 4 40 Italiensk bukser Grønne 0gwqC
Bæltet Top Størrelse Helmut Small Hvid Rippled Lang Vest

Vest Helmut Small Lang Størrelse Top Hvid Bæltet Rippled 8R8a7q