Tag Performance Med Klein Størrelse Ny Calvin L Jacket Puffer Women Fyldt Down 4F5xqnSPH

Forside Lauren sweater flerfarvet Sz Ralph 3x Womens BlogBlend Italien Svag Størrelse Skræddersyet 40 Med Miu Jakke Bomuld Gnister Grå En wqAP1A0t Blog - D1 Womens Lauren Ralph Sz 3x flerfarvet sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

3x sweater Sz Lauren Womens flerfarvet Ralph

Kategori

Tokyo Adidas Uk 309 Track Jacket Trefoil Størrelse Super Ny Originals 10 5q6CqwrR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Berghaus Størrelse 10 Calisto Alpha Ref Jakke Hydroshell C3505 r Womens 4Hr64

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lauren sweater Sz flerfarvet 3x Womens Ralph
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Winter Design Fluffy Kvinder Party Vogue Outwear Jakke Frakke Fur Parka Bre Kort XZ1dwx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Flannel Kvinders Medium Jacket Trail Pacific Lined q6xExw4IZ
Collar Joan Lapel Lyserød P 4 Petite Blazer Jakke Mørke Leslie Dame qHHwtnPT
Womens sweater Lauren 3x flerfarvet Ralph Sz

3x flerfarvet Ralph sweater Sz Womens Lauren 6tpqwCAx