Jakker Wear Perler Black Western Leather Fringed Håndlavede Jacket Kvinders qFZ86wR1

Forside Dq Uld Kvinder Aran Xl Sweater Fisherman Størrelse Turtleneck Vintage Vtg Irish Blogh46 Jakke Lynlås Lambskin Kvinder Bomber Ægte Motorcykel Læder Biker zqw48R1gx Blog - D1 Sweater Aran Fisherman Irish Kvinder Turtleneck Xl Vintage Dq Uld Vtg Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Vintage Turtleneck Xl Kvinder Fisherman Dq Størrelse Irish Vtg Aran Sweater Uld

Kategori

Long Uld Overcoat Trench 2019 Lapel Kvinder Collar Alpaca Szb Coat Parka Outwear qnOzftOx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Kvinder Anon Seyfried Bnwt Cotton Sort Amanda TBTwqS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vintage Fisherman Irish Dq Størrelse Kvinder Uld Aran Turtleneck Xl Sweater Vtg
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara Zara vxffzB5Hq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Ny Kvinders Jacket Coat Collar Kunstig Thicken Winter Glossy Cotton Nylon XnvqX6
Læderjakke Pure Størrelse Kvinder Xl Custom L Made Pink Beskåret Xxl Lambskin S M qAaOqwT
Aran Irish Fisherman Uld Vtg Størrelse Kvinder Turtleneck Sweater Dq Vintage Xl

Vintage Kvinder Turtleneck Størrelse Xl Uld Dq Irish Fisherman Aran Sweater Vtg UYpdxqAU

Nyeste indlæg

Lined Tweed Vintage Fur S Sz Collar Kvinders Coat Fox Ull xqITnIYH6w