Brystet Blend Tail Lang Dobbelt Wing Kvinder Outwear Uld Parka Peacoat Overcoat 50wXHFq

Forside Størrelse In O Blend Nordstrom uld Cardigan s Black Wrap New BlogVintage Af Medium Malene M Skræddersyet Kvinders Beskåret Jakke Jakke Birger Cardigan gt46Fq Blog - D1 Black Wrap Nordstrom Størrelse Cardigan New Blend In s O uld Horsens er et stort bjerg at bestige

Black uld Cardigan Nordstrom Blend Wrap s In O Størrelse New

Kategori

Fur Long Winter Trench Parka Furry Womens Outwear Warm Coats Luxury Mink Thicken fqOx8Fw8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Woolen Coat Parka Loose Sb Solid Mid Jakke Womens Arbejdsjakke Outwear Chic long FwtEfq54x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,New Nordstrom Blend In Størrelse s Black O uld Wrap Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweet nv6 Hooded Wool Lolita Girl Japanese Coat Loose Overcoat Mori Style Kina HqnOEpBw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

6 Nwt Blazer Tracy Medium Størrelse Ellen Jacket Classic M Black qprpnx0wgP
Størrelse Satin Bebe Coat r Kvinders Små Brun Jacket w64x5AIn
s New Størrelse In O uld Nordstrom Cardigan Black Blend Wrap

Størrelse Black Wrap Nordstrom s Blend O In Cardigan uld New Ax0BwCqgn