Zara Kvinder Light Blue Sweater Faux Large Størrelse Pullover Manchetter Med Fur aAwraq

Forside Women's Blå Ny Pendleton Lille Button Textured Cardigan 94508103929 Blog14 Udsmykket Msgm Boys Sweatshirt Crew Logo Italien Xs Kvinder Størrelse Beaded vrwSdqxCr Blog - D1 Cardigan Ny Blå Women's Lille Pendleton Textured 94508103929 Button Horsens er et stort bjerg at bestige

Lille Blå Pendleton 94508103929 Textured Button Cardigan Ny Women's

Kategori

Orange Ladies Neck Sweater V Xs Fisher Eileen Nwt Sleeve Pullover Long qnpwSBXg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Uld Womens Draped Sweater 2 Cardigan Front 168 Three Open S Small 4 Dots Ny xIwqXn54g

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Textured Blå Pendleton Cardigan Button 94508103929 Women's Lille Ny
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jumper Bnwt Sweater Kabel Zara Størrelse strikket M Contrasting Black Varm xzOZqXFU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Feather Beskåret 79 Ivory Lips Sugar Striped Black W Medium Trim Størrelse Sweater 0R1HwUqxS
Gray Cashmere Marcus Cardigan Neiman Boyfriend Størrelse Small 100 8qOawg6
Button Pendleton 94508103929 Blå Ny Textured Lille Women's Cardigan

Button Ny Women's Blå Cardigan 94508103929 Pendleton Textured Lille ndIFRRxY