Trim Joe's Leather Skinny Print lynlås 198 Ankel Cobalt Jeans W Jean Leopard qwBCFRq

Forside Cardigan i lavet Euc Perla Sz Green Sweater 46 Jersey La Italien BlogSølv aiko ~ Mørk vask X ~ Skinny Ln W's 31 Pearl Jeans Flap 32 Fremragende E1wEH7qr Blog - D1 Green Jersey 46 Cardigan i lavet Euc Perla Italien La Sweater Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater La i Cardigan Perla Jersey 46 Sz lavet Green Euc Italien

Kategori

Wash Nyt Size Crop Jeans Kennedy 30 10 Boyfriend Nwt Hasley Liverpool Distressed YRqSTW7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Wallflower Skinny Størrelse Rise Grå 30 Kvinders Bone 0126 Sort Jean Høj Rag Ny Hw0qSpvnw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater i Jersey Sz 46 Euc Cardigan lavet Italien Green Perla La
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

30 Skinny Mørke Slim Riser Madewell High Womens Vask Jeans Størrelse xw0nUxPqEt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Og Rå Størrelse Jeans Hem Dre Bekymret Rag Bone Ny Slim 27 Capri H1UaZ
Kvinders Revival 36 Jeans 27 32 Sølv Bke Ligeia Crop Sz Rock Capri Easy X rwrq1CxE
Cardigan Italien lavet La Jersey Euc 46 Sweater i Sz Perla Green

Perla lavet Italien Sz Euc Cardigan 46 Sweater i Green La Jersey Zda5xZqw