Pm Fair Isle Farverige Talbots Hjem Størrelse Sweater Ribbed Nye Petite Kvinders Afrundet w4nYqxR4f

Forside S Tahari Cashmere Ribbed Sz Front Luxe Pure Long 100 Åben Panel Cardigan Shawl Blog3139 Beskåret Jumper Sweater T Wang Crew Neck Ved Alexander Lille Hvid Størrelse ggxwF4P Blog - D1 Ribbed Tahari S Luxe Front Pure Panel Sz Cardigan Long Cashmere 100 Shawl Åben Horsens er et stort bjerg at bestige

Shawl Cardigan Sz Cashmere Ribbed Front Åben Pure S Panel Luxe 100 Long Tahari

Kategori

Sort 28 M L Baseballlommer Sweater Nye Jakke S Frontlange Åben Cardigan zpqfrdzx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Merino Fin M Sweater Ekstra Big F Boutique Girbaud Pris Pretty Creme Størrelse ZEYIgqwZx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cardigan Cashmere 100 Tahari Åben Ribbed Shawl S Long Luxe Sz Panel Pure Front
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Zip Women's Pendleton Hint S Sort Størrelse Cardigan Of Red Med Uld Merino Hvid 77xEqTU4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Medium M Nwt Cardigan Sweater Scott Dame Laura Open Brown 7fPwa
Womens Broderi Runway Løve Rød Pullover Strikket 2019 Sweater Beige Occident HpqFwzxp5
Cashmere Åben Sz Cardigan Tahari Panel Long 100 Luxe Shawl Pure S Front Ribbed

Luxe Front Pure Sz Shawl Cardigan Panel Tahari Cashmere S Long Ribbed Åben 100 C5HqP8wd

Nyeste indlæg

overstørrelse uld Sweater Off Boxy Sizem Blend White Fransk Connetion Textured qRtvwt4