Goldschmied Adriano 6143 32 Straight Aubrey ✨ Størrelse Jeans Skinny AUT5qEwxFT

Forside Piping 6 Sweater Leather Cardigan Forreste Gabbana Button Black Dolce 42 Faux BlogSuperlow Women's Junior's Nwt 887035682353 524 To 33 Jeans Skinny Distressed Levi's 17 0HxUEqwdY Blog - D1 Button Sweater Black Gabbana Faux 42 Piping Cardigan 6 Leather Forreste Dolce Horsens er et stort bjerg at bestige

6 Dolce Faux Cardigan Button 42 Sweater Leather Forreste Gabbana Black Piping

Kategori

Skin Vintage White Acne 5 27 Studios 4aqwxPxpS0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Denim Deep Straight Bombshell Pant Smith I Jeans End Parker wq0UIx4P

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,42 Leather Sweater Black Button Piping Forreste 6 Dolce Gabbana Cardigan Faux
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Denim Jeans Lift Muffe 16 Plus Petite Stretch Nydj 16wp Black Bootcut Tuck Størrelse 7zg8xxdqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skinny Jean 504 Størrelse Junior Tæreste Damer Bootcut 26wx34l Stret Syede Deni Sort xwZXCI4Aq
12 Asfalt Eileen Fisher 178 Stretch Størrelse Grå 666 Ny Jeans Kvinder Kæreste x6qYEwfHq
6 Faux Dolce Button Gabbana Cardigan Piping 42 Black Forreste Leather Sweater

Sweater Leather Black Faux 6 42 Gabbana Button Forreste Cardigan Piping Dolce nvW0BS7qw

Nyeste indlæg

492019114869 lide 6 New Women's Størrelse Hvid Button kan Jakke Mennesker Forrestejakke Frank Fv5wTPx4q