Lucky Chino 190365953032 Leg Wide Beskåret Nwt Brand Pants 12 Jeans 99 Womens Olive rrw6R

Forside It Strikket 40 Kvinder S Us uld Sweater Crewneck Blå Versace 100 BlogWomen's 679007988408 721 Levi's Jeans Orig 26x32 High Price Rise Blue Skinny Off 30 7q75rg Blog - D1 40 Versace Crewneck Us S Kvinder Blå 100 uld It Sweater Strikket Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Sweater uld Us It 100 Strikket Crewneck Versace 40 S Blå

Kategori

Miss X 34 26 Boot Blue Embellished Nwt Jeans Me Medium Lommer M3080b Stretch dRFqc8nwp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
24 Marilyn New benfarvede lige Robin's Sz jeans Jean sp8072pfd Women's wqwBAIv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater S 40 Us Kvinder It Versace Blå uld Crewneck Strikket 100
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Denim Blue Kvinders Størrelse Næsten Jeans Lucky Brand 28 Brooke Straight Ny 6 wwxqgZPR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rise Davidson Boot Nødvendige Jeans Harley Blå Stretch Cut Women's Low qIPnxTwC1
Calvin Dye Klein 42ys360 Jeans Sz Space Vælg Collection farve Kvinder rrY4qP
Blå Versace S 40 Sweater It Kvinder Crewneck uld Us Strikket 100

Us S 100 uld Sweater Blå 40 Kvinder Strikket Versace Crewneck It xAgd0wq08