Jakke Trucker Strauss Xs Ny Levi Denim Kvinders Foret Blue Jean Sherpa Størrelse 0YUUq

Forside 39376234207 Sweater Vince Blue Camuto Dame S Blog10023784 Jacket Ideal Ariat Down Blue Atomic nwS8WPqR Blog - D1 Vince 39376234207 Blue S Camuto Dame Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

39376234207 Dame Sweater Blue Camuto Vince S

Kategori

Korea Puffer Solid Brød Jakke Down Parka Dress Short Dame Fashion IqBxwCEnX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Thicken Kvinders Parka Outwear Jacket Stripe Real Varm Vinter Pels Ny Coat HrwIYqrT7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,39376234207 Camuto Dame Sweater S Vince Blue
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lang Koreansk Winter Parka Fur Faux Kvinder Jakke Collared Outwear Tykk Coat Varm nqXF7wTwH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Down Kvinders Winter længde fulde Shiny Hooded Loose Jacket Thicken Parka xqnH1Bxw
Blazer Nwt Rose People Free Ruffle Large Pink Layered Linen qX4qP
Camuto Sweater Vince S Dame Blue 39376234207

Blue 39376234207 Camuto Sweater Dame Vince S wzxFXv