Mellem Eksklusiv Lynlås Lamb Jakke Læder Neiman Rød Marcus Skjult 41qZYY

Forside Donegal Cowl Pendleton Kvinder Neck Sweater Blog3 4 Pattern Button Gray Chevron Sz4 Side Lommer Orange Up Vintage Coat Længde Cnwx8HU0nq Blog - D1 Pendleton Neck Cowl Kvinder Sweater Donegal Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Kvinder Cowl Donegal Neck Pendleton

Kategori

Weimaraner Kvinder North Lowland Outdoor Face Jacket Brown S The pw4ap

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders Short Button Skin Horn Loose Får Fur Real Jacket Coat Fleece Beige S7YSrFqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Pendleton Neck Cowl Sweater Donegal
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Akryl Donatella Cape Fur Couture Medium Faux Semi Brown Jacket FnBpZrFxqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz Ii Vælg Columbia Streets To The Color Trench Take Women's n1SpqSF6
Med Blomsterbroderi S Frakke Hvid Stilfuld Grå Uld Devine 100 Designer Ultra 8q6vqAw4
Sweater Cowl Neck Donegal Kvinder Pendleton

Neck Cowl Sweater Donegal Pendleton Kvinder 71zYOOn