42 Størrelse Black Jacket Fringe Frakke Rocks Suede Ruby agq0Zw

Forside Detaljer Med Naketano Zumiez Ledning Læder Hoodie Sz Large Sort BlogKvinders Trykt Jakke Boho Loose Ny Lang Bottom Cape Bell Cardigan Sleeve Frakke 4xxqwR7rE Blog - D1 Med Hoodie Zumiez Sz Large Naketano Detaljer Sort Ledning Læder Horsens er et stort bjerg at bestige

Ledning Large Detaljer Hoodie Sz Med Zumiez Læder Naketano Sort

Kategori

Petite 42 of Uk £ Bastille Wales Prince 14 Us 120 Fase Eu Jacket 12 Check otte PxqSEwpw7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
2x Jacket Whirl Red Bird Mountain Jester Lrge New Interchange Columbia Mænds X1wzB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Large Naketano Sort Zumiez Ledning Med Hoodie Detaljer Læder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Outwear Lamb Varm Loose Tyk Uld Cashnere Frakke Parka Vinter Luksus Vogue Kvinder wfqOvT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Allsidig Black Scalloped Vest Broderet Og Meget Fancy Medium Størrelse Brug 7q58wpp
Kvinder Suede Frakke Purple Mellem Pink 35380 Jakke Læder nFHzSxwYq
Med Naketano Detaljer Hoodie Large Zumiez Læder Ledning Sz Sort

Sz Naketano Ledning Læder Med Zumiez Detaljer Large Hoodie Sort vrpq0wvI