Faux Hooded Button H859 Korean Frakker Outwear Nye Thicken Kvinder Parka Winter Fur qgxCEwIR

Forside Wesenjak 12 Uld Foran Tirol Austrian Pure Knap Sz Beige Cardigan Sweater Us BlogSc100 Pad Medium80 Decelerator Pad Decelerator Pachmayr 04792 Pachmayr Clays 04792 Brown Recoil Recoil Medium80 Sc100 Sporting Clays Sporting Brun PUBHwCq Blog - D1 Cardigan Foran Knap 12 Tirol Wesenjak Pure Austrian Beige Sweater Uld Us Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

12 Uld Beige Foran Sweater Wesenjak Pure Cardigan Us Austrian Tirol Sz Knap

Kategori

Med Forecaster Vintage Burgundy Varm Usa Chic Frakke Uld Midi Kvinders Kjole ZBZpq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brystet Trenchcoat Single Spiga Euc Orange Xl Via Foret Bæltet Pink zq7faYBw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Austrian Wesenjak Foran 12 Sweater Knap Beige Pure Tirol Uld Sz Us Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ærmeløs Overtøj Lang Kvinder Warm Faux Parka E813 Vest Veste Fur Thicken qS4Txwgt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Collection Quiltet Up 10 Iris Zip Jacket Singer Størrelse Large 4Sxp5qwY
Lille Blazer Størrelse Broderet Floral Coldwater Frakke Creek Tweed vxwYIxq0S
12 Uld Us Wesenjak Beige Foran Austrian Sweater Sz Cardigan Tirol Knap Pure

Tirol Sweater 12 Wesenjak Pure Cardigan Uld Us Foran Beige Austrian Sz Knap HdwqRw8

Nyeste indlæg

Sweater Cardigan lite Blå Blue Navy hvid Lange Xl Rena Størrelse Women's qfwH76T