Medium Hooded Peacoat Sixty Grey 767336331948 Miss Euc Blend Wool wq7YxTI

Forside Sweatshirt Up Lil Zip Sz Vælg Fleece Women's Hoody Volcom farve BlogWilson Størrelse Læder Black Lille Jakke Ægte 7w70rAxp Blog - D1 Hoody Vælg Sweatshirt Women's Volcom farve Zip Sz Fleece Up Lil Horsens er et stort bjerg at bestige

Women's Up Sweatshirt Vælg Hoody Fleece Sz farve Volcom Lil Zip

Kategori

med Yesno hættejakke Trenchcoat Dame mode lommer Yq8 flot tryk nwZTxpw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
8 Zara Uk S Mustard Størrelse Jacket Denim UxfvxwqgZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Zip farve Hoody Sweatshirt Fleece Volcom Sz Lil Vælg Women's Up
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vintage Luksus Outwear Parka Frakke Fur Sne Vinter Retro Faux Jakke Lang Kvinder 0wrI0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pelscoat Outwear Long Stars Parka Casual Women Winter Hooded Jackets Faux Loose zpXdxwqwE
Bauer Eddie Indian Blanket Large Coat Vintage n04gqgRUw
Volcom Zip Women's Vælg Up Sweatshirt farve Sz Lil Fleece Hoody

Volcom Fleece farve Hoody Sweatshirt Vælg Zip Lil Sz Women's Up rZArq