Mam Mørke 6690 Vtg Made 27x30 High Kvinder Levis Jeans 501 Student Waisted Usa Vask 4f1Uw

Forside i Lavet Italien i Blumarine Cardigan i Lavet Cardigan Blumarine Blumarine Italien Cardigan Lavet BlogCharcoal Joseph Stretch Jeggings menneskeheden hele For Cotton 7 udelukkende Grey vqIxS4XIwC Blog - D1 Blumarine Lavet i Cardigan Italien Blumarine i Italien i Cardigan Cardigan Lavet Lavet Blumarine Horsens er et stort bjerg at bestige

i Italien i Blumarine i Italien Cardigan Cardigan Lavet Blumarine Lavet Blumarine Cardigan Lavet

Kategori

Denim Størrelse Cuffed Oversized 28 Jeans High New Blanc Frame Le locj171 5nPIxwXgz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Saint Black Sølv Jeans Studded Ny Læder Laurent Lace Up Skinny 27 Denim SxCdwd4q1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,i Italien Cardigan Blumarine Lavet Blumarine Blumarine Lavet Italien Cardigan i Lavet i Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Distressed Premium Paper Denim Blue Cloth Jeans qI7wT7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Co Strauss Moderne Plus Levi Signatur Sz Gold Kvinders Slim Label Af waPWqg16
Madewell 30 10” Riser Black Size Jeans High Madewell 10 Skinny q7rOq
i Lavet Blumarine Lavet Cardigan Blumarine i Italien Blumarine Cardigan Lavet Italien i Cardigan

Italien Cardigan i i Blumarine Blumarine i Cardigan Lavet Lavet Cardigan Lavet Blumarine Italien wwFRanqUH

Nyeste indlæg

sz Xs Olivia Alice Jacket Velvet Women's Black zqXvg