Coat Women Lambswool Shearling 100 Brown Suede 5dfw0f

Forside Pink Lularoe Unicorn Large Sarah Leopard BlogKvinders Gås Coat Jacket 2 Bælte Puffer Tilføj Down Black Størrelse 1xq5dHfxw Blog - D1 Unicorn Pink Sarah Leopard Large Lularoe Horsens er et stort bjerg at bestige

Large Unicorn Pink Lularoe Sarah Leopard

Kategori

Knæ Ermer 8 Collarless Black Uk Hobbs 6 Lange Længde Ull Coat New Lommer wq8TxHF6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hot Varsity Størrelse Medium Topic Jacket Nicki M Minaj 56tRx5v

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Leopard Lularoe Pink Sarah Unicorn Large
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

046651 120 Frakker Jakker People Whitexbluexmulticolor Beautiful txwpqFfR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

The S 5l Venture North Black Jacket 2 Størrelse Hyvent Face qxqwSrPvZ
Fluffy Fox Jakke Kvinder Vest Veste Varm Lange Pels Vinter Dyk Gilet Chic EzWP1qSw1T
Pink Lularoe Large Sarah Unicorn Leopard

Large Leopard Pink Sarah Unicorn Lularoe AxaqPv0wW