Størrelse Pea Classic Large Mørkegrå Coat Kenneth Cole wHXqEX8

Forside Xs Komfortabel Sweater Top Chic Distressed Sweatshirt Blue Størrelse R13 BlogNy Nwt J L Denim p Petite Jakke Jill Large 7q7AW84c Blog - D1 Xs R13 Komfortabel Sweater Sweatshirt Blue Størrelse Distressed Top Chic Horsens er et stort bjerg at bestige

Top Distressed Størrelse Sweatshirt R13 Komfortabel Chic Sweater Blue Xs

Kategori

Moto Usa Sjælden Kotte Distressed Strom Small In Denim Selvedge Made Vest XpHpgqa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
ekstra Coat Kvinders Woolrich Jacket store up Zip Vintage ZqxSwUdxP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweatshirt Xs Chic Sweater Distressed Størrelse R13 Blue Top Komfortabel
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

M Fox Winter Slank Fur Fit Faux Kvinder Overcoat Warm Short New Jackets 3xl Frakker UYEFq7wx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rouched L Tail Armholes Nwt Vandtæt Violet Activewear Vest Størrelse w1XXqfP4
2xl Zip M Columbia Jacket Lommer Fuld Benton Black Fleece Springs L Women's S wHH7qxA6
R13 Chic Sweater Komfortabel Distressed Blue Størrelse Top Xs Sweatshirt

Chic Blue Distressed Komfortabel Top R13 Sweatshirt Størrelse Xs Sweater nqYpdCwx6