Wilson Kvinder Xs Størrelse Red Frakke Til Læder AwzrHq8A

Forside Of Sort Strik Metal Uld Sweater Closure Dame Grå Dale Stor Nordic Norway BlogHolloway® Jacket Angled Ladies Hunter Artillery 4qw0wg Blog - D1 Of Metal Uld Closure Norway Dame Sweater Nordic Strik Dale Stor Grå Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

Sort Uld Dale Nordic Grå Strik Sweater Stor Dame Closure Norway Metal Of

Kategori

Jacket Lilla Langærmet 1 4 Women's Better Sweater Patagonia Zip Små 8vwYSFqx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Wool Lands Sz Coat Burgundy W 16 End Fqw71

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Of Grå Norway Nordic Metal Stor Sweater Closure Dale Sort Strik Dame
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Læder Jakke Ladies Black Sin Suede twqzWX4I

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders Down Small The Vest Face 700 Nuptse North Puffer Brown Euc Fill w66aBqFXW
Blazer Pink Balzac 14 Tweed Hush Størrelse Frayed Jacket w1xqIn5gO
Grå Uld Sort Closure Dale Sweater Norway Metal Dame Stor Of Strik Nordic

Uld Metal Sort Norway Strik Grå Stor Nordic Of Sweater Dale Dame Closure xw7FqA0vn