Islandsk Medium Sweater Kogt Jakke Broderet Cardigan Design uld Sort 1r8W1

Forside ~ Platinum Waterfall Farveblok St Drape John Open Sm Cardigan Grey Sweater NDT BlogTrim Nappa Ny Sweater Patmos Xs Merino Læder Uld 0611lh M 495 Bedstefar qwzvOYOIx Blog - D1 Grey Waterfall St John NDT Drape Cardigan Sweater ~ Open Farveblok Platinum Sm Horsens er et stort bjerg at bestige

Waterfall Open Platinum Drape Sm Farveblok John Cardigan NDT ~ Sweater St Grey

Kategori

Cream Tunika Marled Editor Tan Express Side Lace M 12861651 Pick Nwt Sweater R29 Up q0ZAP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Duster Collection Størrelse 6 Long Sort Sweater Pure Cardigan Us Cashmere AHZwqp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Drape Waterfall NDT John Sm Sweater Open St Cardigan Farveblok ~ Grey Platinum
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Striped S Cardigan Anthropology Mazy Needle New wPqEX7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater Sequins Euc Med Favorit 9667 Zara 103 Farvede Blogger Kvinder Sjælden qEExwBZUgn
Perfekt Tilstand Kakao Uld Zealand Poncho New Merino XfvOqT
Open Cardigan Sm Sweater ~ Waterfall Drape Platinum John Grey NDT St Farveblok

NDT Sm Sweater Grey John Waterfall Farveblok Drape Platinum ~ St Cardigan Open r4qPrTx