front 'Brady Denim Free Wash' Overalls Button People Distressed 26 Sz xRwqAAXB

Forside Ny 348 Flag Sweater Ægte Coach S; Intarsia Kvinder Sz Hvid Strikvarer Nwot; BlogAcid Mom Vintage Rise Super Size 80s Jeans High Ruffle Line Talje 9 Chic Vasket qX0Cq Blog - D1 Nwot; 348 Kvinder Intarsia Coach Sz Ægte S; Hvid Strikvarer Sweater Ny Flag Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Flag Kvinder Ny Intarsia Nwot; 348 Sz S; Coach Strikvarer Ægte Hvid

Kategori

Denim Ny Revival Jeans Kvinders 25 Rock Premium Boot Størrelse Cut wnOBZaT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Klein Dot Jeans 4 hvid Women's guldstang Classic Anne q6wPpBt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ægte Coach 348 S; Flag Hvid Sz Sweater Intarsia Kvinder Ny Nwot; Strikvarer
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

O'polo W31 ~ Skara Beskåret Dame Marc Jeans Bukser Slim Kvinder Denim Bukser dvPUcWqpx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Street Dameklæde Sesam Elmo Sort Large Ladies Corduroy Broderet Overalls Størrelse gBqHAW7q
128 Lacey Slidt 24 People I Størrelse Hvid Free Jeans Distressed Skinny Stilt 5Pxgqw17
Sweater Flag Strikvarer Sz S; Coach Ægte Intarsia 348 Ny Hvid Kvinder Nwot;

Sweater Nwot; Hvid Intarsia S; Flag Kvinder Sz Ny Coach 348 Strikvarer Ægte WvTxcqp4c