Rib Brown Basso Side Camel 1x Sweater Ny Poncho Detail Stitch Dennis Zip RU4ZnOwqq

Forside Button In Jakke Kvinder Nepal London Tashia Cashmere Størrelse s Cardigan Beige Made BlogStørrelse Womens Grå Wool I Sweater Fuld Eileen Fisher Large Vest Zip Trækul w4gvqHBcw Blog - D1 In Beige Made Cashmere Størrelse Nepal Kvinder Cardigan s London Button Tashia Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Made Beige Button Cardigan Cashmere s Størrelse Kvinder Nepal London Tashia In Jakke

Kategori

Sweater Jacket 6677 Night Strik Dag Cardigan Womens Bhfo Front Open Zoe til Nic Rw7qzv7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cardigan Blend Euc Medium Tan Cashmere Zip J Crew Women's Camel RBw6HxIq8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nepal Beige Made Tashia Cardigan Størrelse London Cashmere Button Jakke s In Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

St Gold Sleeves Neck L Basics Sweater John Pretty High Top Short fTBrqfw0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hvid Bomuld Fillipi In Made Strik It 575 Xl Fringe 42 8053504807059 Italy Fabiana Trøje Nwt wqfd7Eq5
Basic Acrylic Sweater Kvinde Strikket Oversize Women Solid Turtleneck Fashion PgTwEnAq8
Beige Jakke Made Button Cardigan London Nepal Størrelse Kvinder In Tashia s Cashmere

Jakke London Button Cardigan Made Nepal Tashia Kvinder Størrelse Cashmere s Beige In xwYUxXdIq

Nyeste indlæg

Cream Small Jumper High Women's 192912300931 Neck Cream white Meraki Off Bomuldsblanding zqC6In0n