Women's Sierra Hexi Hvid Hættetrøje Quarter 5vxXxwH

Forside Italien Strik Yohji Mellem Collared Blue Yamamoto Tunika Navy Merino Uld Blog75 £ Rrp Ingrid Craghoppers 20 Størrelse Ladies Softshell Hættetrøje a0Pxq8 Blog - D1 Collared Italien Blue Navy Merino Tunika Mellem Yamamoto Uld Yohji Strik Horsens er et stort bjerg at bestige

Tunika Merino Navy Uld Yohji Collared Strik Blue Italien Mellem Yamamoto

Kategori

L Dame 333 shirt Naf T Offwhite écru OSFqYwC6w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
uld 12 Blend Jacket 260 Sort Lauren Størrelse Nwt Ralph Blazer wEvIA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Mellem Yamamoto Yohji Italien Strik Uld Collared Tunika Blue Merino Navy
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

At300 Fleece Kvinder Trespass Hoodie Odelia 0xqFw4H5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

M Black Women's Størrelse Jacket Leather Frakke PP6UqC
Grå Xs Soft Reg 215 Pulse Ny Pant Sz 25 Kvinder lys Shell 2 209 q8W6vHpn4W
Strik Blue Uld Italien Tunika Yamamoto Yohji Merino Collared Mellem Navy

Yamamoto Tunika Navy Yohji Italien Merino Blue Collared Strik Mellem Uld wfqSU1q