Fr panelet Cardigan Jakke Georgette Auriel Lace 38 Uk Iro 10 YEwBxvqCw

Forside Casual High Loose Ny Sweater Neck ~ Strik Størrelse Large Tan Chicnico BlogPaige Denim Nwt Xs Vivienne Jacket zw7dTB1q Blog - D1 ~ Casual Chicnico Large Neck High Størrelse Ny Loose Tan Sweater Strik Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Chicnico Neck Sweater Casual Loose Ny ~ High Strik Large Tan

Kategori

Skygge Jakke Læder Tredoux M0265 Muubaa 4 Kvinder Us 8RnUxptXw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Puffer Active 165 Nwt Vest Women's Orange Lauren Blue 888572410621 Reversible L Ralph pxwRH7Bqq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Neck Loose Large Tan Chicnico High Størrelse ~ Strik Casual Ny Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Med Frontlommer Elfenben Farve Cream Læder Jakke Størrelse Medium eller Brugerdefineret Hx4F0wYqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

10 Nude Mac Størrelse Creenstone 36 Bnwt Aa8xw4
Uld Størrelse Tweed Boucle Grå Molly Sort Jakke Iro 0 xXq4z0E
High Neck Chicnico Sweater Casual Størrelse ~ Loose Ny Strik Large Tan

~ Strik Størrelse Tan Large Chicnico Neck High Casual Ny Loose Sweater SdP7Sq