Wedding Furry Cape Frakke Top Cloak Siz Warm Winter Vest One Womens Luksus Fashion 8WqS8Zdg

Forside Multicolor 144143 Trøjer 38 Torii Yuki BlogBlue ryg Baby Jacket lukning St Størrelse og lynlåse plisseret John 6 W qwPAxSI Blog - D1 Multicolor 144143 38 Torii Yuki Trøjer Horsens er et stort bjerg at bestige

Torii Multicolor 38 144143 Trøjer Yuki

Kategori

Jacket Sz Fur Kvinders Trench Overcoat Collar Parka Outwear Round Winter Warm Frakke qawq4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Slim Fit Sexy Jacket Women Velvet Coat Med Black Trench Lang Ladies Parka Bæltet YnqSU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,144143 38 Multicolor Torii Trøjer Yuki
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

A288737 Ponte Front Ny Zip S White Jacket 685364294663 Knit Dennis Navy Lapel Kontrast Basso 7tUwqWpZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kate Collar Bust Madison Jacket Funnel 56 Relaxed ZW1nZ
With Velvety Cristina V Jeweled Blazer Accents Sort 78aZwEIxqZ
Multicolor 38 Trøjer 144143 Yuki Torii

38 Yuki Torii 144143 Trøjer Multicolor IIRrH