Outwear Lang Varm Furry Women Gilet Veste Fur Vest Vinter Faux Fashion Frakke wR4IqHCC

Forside m Bcbgmaxazria shmere Neck V Sweater 2 Lommer Green Short W 100 Zip Xs Sleeve BlogSort Jakke Tahari 12 Læder Ægte Størrelse UwFnqAT5 Blog - D1 Sweater Short Sleeve Lommer 100 m Green Bcbgmaxazria W V shmere 2 Xs Neck Zip Horsens er et stort bjerg at bestige

100 Neck Sleeve Lommer Zip Green m Short shmere Bcbgmaxazria W Xs V 2 Sweater

Kategori

Blomstret Ny Etnisk Fit Kvinder Langjakke Frakke Print Slim Broderet Outwear a1ZZqCfxw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bow Kvinder Grå Plaid 8 Uld Coat Uk Jakke Topshop Pleat Tilbage Blend M Swing OfO4SHq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,V Sweater W Sleeve Green shmere 2 Xs Lommer Short m 100 Bcbgmaxazria Zip Neck
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Columbia Nwt L Vest Mighty Lite Women's Omni Sz Varmreflekterende Iii Rød rwvCrqz6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Biker Fitted Læder Stramt Fashions Tan Napa Ladies Bike Kort Slim Jakke XwAH40xxq
16 Puffer Face Short Borg Størrelse Kræk Poppy Bnwot Collar Fat Jakke OPqIx0g
shmere V Neck Green W 2 Sweater Bcbgmaxazria m Sleeve Xs 100 Lommer Short Zip

Zip 100 Bcbgmaxazria W shmere Sweater 2 Lommer Neck m V Sleeve Green Xs Short vagxawqH