Thierry Wool Women's Sz Vintage Great Fitted Conditon Mugler Navy Jacket eu38 waqwZSO

Forside Autumn Cardigan 12 Occasion Evening Party M Navy Ladies Crop Front Kimono Tie s BlogBiker M Blue Navy S Xl Xxl Dk Kvinder Læder Vest 46 Motorcykel Jakke L Lambskin xYpqvwBvC Blog - D1 s Cardigan Ladies Evening Occasion Kimono Navy M Autumn 12 Party Front Tie Crop Horsens er et stort bjerg at bestige

12 Tie Navy Occasion M s Party Kimono Evening Front Autumn Ladies Crop Cardigan

Kategori

Størrelse Jakke Kvinder Medium Ny Nwt Uld Kogt Nau Z1q4wIYt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Faux Trim Secret Victoria Puffer Dallas Pink Hood Fodret Cowboys Fur Vest Flannel 04g07Sqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tie Cardigan Navy M Crop Kimono Ladies Evening 12 Front s Occasion Autumn Party
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Columbia Vest Iii Sz Sz Plus Lite Vælg Mighty farve 6XvrXwqT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Fur Lapel Læder Kvinders Glimrende Jakke Pu Varm Lam Collar ægte Design Chic z5wIqx0XW
Farve Sort Jakke Brun Zip Lille Lodret Rivet W S Læder Ny Brystlommer qzOxAO
Crop Kimono Evening Occasion Tie Cardigan 12 M Ladies Front Autumn s Party Navy

Navy Occasion s Kimono Party Ladies Front Evening Autumn M Cardigan Crop Tie 12 E67xqCEUw

Nyeste indlæg

Shrug Striped Luksus Real Soft Vintage Outerwear Mink Fur Women's Cape Brown wBq70wP