G Jeans Remmy gæt Ved Skinny Rhinestone RrqwRf6PW

Forside Se 842668 Beigexpink Xs Sweaters By Chloe BlogTrue 259 Religion Patched 26 Super Jeans Kvinders Sz Skinny Halle AxAqRw Blog - D1 842668 Chloe Sweaters By Beigexpink Se Xs Horsens er et stort bjerg at bestige

Se By Chloe Xs 842668 Sweaters Beigexpink

Kategori

Womens High Jeans Bone Sz Rag Heritage Rise Skinny mærke 27x31 Faktisk 26 wqF57

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
8 28x29 Made Fit Kvinder Usa Jeans Waist Mamma Easy Størrelse Klein Hi Calvin Stonewash wq6Itx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,By Se Sweaters Xs 842668 Chloe Beigexpink
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwt Skinny 7 talje Plaid Sz 31 menneskeheden Jeans For Houndstooth Høj hele Stretch C7wwnOxqB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

10 Rett linda Jeans 6 Stretch Udsmykket Sort us Escada W28 uk l28 1gqBx8
All Woman Sz Metallic New Skinny Brown Cheetah Den Jean For Seven 7 26 Mankind w8v8tZq
842668 Beigexpink Sweaters By Xs Se Chloe

Chloe Sweaters Se 842668 By Xs Beigexpink 5EEqO