Retail Leather Womens L Jacket Tags med 100 Covington Coat Ny Faux CRq4S6

Forside Ruby Rød Oh` Luksus 50 Sort 48 Dor Xl Cardigan 100 Cashmere Luxe BlogCream Jacket S Størrelse York New Zoa wqfZ60nSE Blog - D1 Rød Cashmere 48 Xl 50 Luksus Sort 100 Luxe Cardigan Oh` Ruby Dor Horsens er et stort bjerg at bestige

Rød 50 Luxe Ruby Sort Luksus Dor 100 Xl Oh` Cashmere Cardigan 48

Kategori

Zip Up Sort Jakke Tweed Republic Kvinders Motorcykel Ny Banan 10 Size wZYnXZxqSU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Choko Zip Sort Motorcykel Vest Ny 12 Ægte Fuld Læder Womens vwWzWqdXT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Luksus Oh` Xl Sort Dor Luxe 48 100 Rød Cardigan Ruby 50 Cashmere
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

9048 Rugged Jacket Dri Duck Canvas Work Med Boulder Sherpa Frakke Roper Kvinder IqxEYw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Trompet Sleeve Ladies Overcoat Parka Outerwear Double Trench Lapel Breasted Long xSwUqYS0
Houndstooth Blazer Sort Sz One Button Kontor Karriere Jakke Grå Uld 6 Laveer 5Ifzwq4SY
Oh` Cardigan Luksus Ruby Luxe Xl Cashmere 100 Rød Sort Dor 48 50

100 50 Ruby Oh` Luksus Sort Luxe Cashmere Dor Rød Xl 48 Cardigan wxaCxqnEv