Hips Læder Brun Yorn Real Frakke Kvinder Bomber Uk16 Jakke Længde Størrelse qZqt4FB

Forside Soft Bebe S guld Chenille kører Metallic 953 Xs Sweater Studded Blk Tight fit BlogMelange Tahari Jakke Grå Elie Små 348 Nwt Castella FxqIA5WO Blog - D1 953 Xs fit S Chenille Studded Sweater guld Tight Bebe Blk Soft kører Metallic Horsens er et stort bjerg at bestige

Blk Soft fit kører Tight S 953 Chenille Metallic Studded Sweater guld Xs Bebe

Kategori

Trench Raincoat Slicker Jacket Green New Coat Shiny Co Vtg York Rain Vinyl M Pvc Uwnf6BqnP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Size Pinstripe Blazer Nwt 475 Juliana Steampunk Collection uldjakke 4 BX5Pq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,fit Tight Bebe Chenille 953 Sweater guld Soft Xs Metallic kører S Blk Studded
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

bombefly Hawlings Nwt Columbia ™ 160 Hill jakke Thermal Coil Women's ~ 5U0Cx0wqP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Media Overtøj Winter Mixed Bomber Jacket Denim 1852 S Yigal Bhfo Dame 840723192756 X Aqua YnTRa
Jakke Bæltecoat Personlig Fashion Kvinders Bred Lang Velvet Parka Collar Slank OxAFxE8
S Sweater Metallic Xs Chenille 953 Blk Tight fit Bebe Soft kører guld Studded

Sweater 953 Xs guld kører Chenille Blk S Bebe Metallic Studded Soft Tight fit PYA7YqHw

Nyeste indlæg

Aktiv Hooded xxl Unibelle Outdoor Letvægts Vandtæt Jacket S 670731955704 Kvinders Rain wF1qFarI7