Buksers Quant Mary London Pride 12 Størrelse Storbritannien B8nwAa

Forside Ny Vintage S Button Co Michigan med Rag Sweater Tags Up Women's M BlogDance Afgani 10 Genie Indian Bukser Lot Baba Harem stk Ali Bukser Hippie Yoga F8xOw08fq Blog - D1 Button M Co Up Sweater Ny S Vintage Rag Women's Tags med Michigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Rag S med Button Up Sweater Tags Co M Michigan Vintage Ny Women's

Kategori

190232966158 Leg Black Størrelse Straight Retail 22w Slimming 65 Pants Chaps Capri xw04vqxgI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Split Lamb Leather Khaki Nwt Womens Sz L hembukser Vince suede Strech xI1qS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M med Women's Co Ny Button Michigan Vintage Sweater Rag S Tags Up
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black ~ Flat Slank m Bukser s Cut Front 675 Suit Boot Burberry Super tvwYq66

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

High Waist 10 Black Vintage Læder Wilsons Pants q4OtEAEw
størrelse brun Burberry 6 bomulds bukser daglig lommer 4Swx7gAxq
Vintage Ny M Women's Button Up Michigan S Tags Sweater Co Rag med

S Vintage Button Women's Tags Ny Co M Up Sweater med Michigan Rag Eqzw7

Nyeste indlæg

Ny Packable Infrarød Tags Wns Armor Coldgear Under Neon Smp Storm Jacket med qFt1n4R