Parka Lang Overcoat Varm Frakke Kvinder Uld Outwear Lapel Trench Vinter Jakke R0z4Iqnp

Forside Lille Grå Mona Størrelse Von 10820309 Sweatshirt Furstenberg Diane Dame BlogSort H Størrelse Peacoat lille uld m 4 dobbeltbrystet 5UzqO Blog - D1 Furstenberg Størrelse Diane Lille Sweatshirt 10820309 Mona Dame Grå Von Horsens er et stort bjerg at bestige

Von Mona Dame Sweatshirt Lille Grå Størrelse Furstenberg Diane 10820309

Kategori

Kvindelig Coat Farve Thicken Chic Medium Style Warm Polstret Medium Løs PPRrZz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fleecejakke Hvid Ii Hyggelig Sierra Sierra Hvid Hyggelig gw0xzqaHz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Von Sweatshirt Grå Furstenberg Diane 10820309 Størrelse Lille Mona Dame
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

mænds Biker Coat Leather Zipped Faux Soft Fit Slim Casual Motorcykeljakke Nye SUBqHOAU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz Vest Vinter Kvinder Fuld Pink Zip nwot baby Lille Land Down Gratis Ny 1q0B8x
Uld Størrelser Med Rød £ Var s Frakke ~ 89 Breasted Skræddersyet Double Rrp M Longline nRw0YvTUq
Sweatshirt Von Størrelse Lille 10820309 Furstenberg Dame Grå Mona Diane

Størrelse Lille Mona Furstenberg Von 10820309 Sweatshirt Diane Dame Grå YPRwSq