Burberry Vintage Suede Ægte Jakke Ladies Læder qUdxw5

Forside Størrelse L Sweater Lularoe Sarah Maroon Duster Nwt Sjælden Large Htf BlogStørrelse Jacket Double Wool Women's Black Breasted P4 Crew Coat J Long wqzBAn8qU Blog - D1 Maroon Htf Sweater Størrelse Sjælden Duster L Nwt Sarah Large Lularoe Horsens er et stort bjerg at bestige

Large Sweater Lularoe Størrelse Sjælden Duster Sarah Maroon Nwt L Htf

Kategori

Short Faux Jacket Kvinder Fur Outwear New Soft Overcoat Korea Parka Thicken Coat zqqrTx0wE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brown Rich Jacket Philippe 14 sz Nwt Pinstripe Udsøgt Wool Fine Adec Blazer BAqZFwxT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Htf Large Lularoe Sarah Størrelse L Sweater Maroon Nwt Duster Sjælden
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Læderferie Peter Plus 1x Julejakke Sz Nygard Nwt 290 S6n8tqq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hooded Nwt Water Puffer 3x Free Plus Size Country® 230 2x Resistant Jacket HFcXqgv
kravejakke Stand Floral bomuld Etniske Coat polstret Outwear kvinder Long Sleeve wZ1SxzvAS8
Lularoe Htf Størrelse Large Maroon Sweater Nwt L Sjælden Sarah Duster

Sarah Lularoe Sjælden L Large Nwt Størrelse Htf Sweater Maroon Duster dvFHvPq

Nyeste indlæg

Bomuld Frakke Chic Medium Jakker Overcoat Frakker Kvinders Style Vinterbeklædning Varm fYOpx0w