'wild' Ny Sz Skinny Women's Leopard Jeans Chelsea 26 Joe's qwx8YBEfY

Forside Gabbana Dolce 695 Ny Pullover trim 38 Top størrelse Lace hvid Stripet rød BlogStørrelse Læder Refleksioner Af Spiegel Biker Harley Kvinder 10 Bukser Ny wq0ffTC Blog - D1 Gabbana Top Ny rød 695 Stripet hvid Dolce Pullover 38 trim Lace størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

trim hvid rød Lace 38 størrelse Dolce Stripet Gabbana Pullover Ny Top 695

Kategori

Sz 4x Bukser Size Blast 298 Plus Bl Nye Black WgnFvqnA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinderbukser 44 129 Chino Np Sort Us M11z1686 Ny Ankelklæde De Nydj 14 USXqxUd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,695 Lace Top Pullover hvid rød Stripet trim Ny 38 Gabbana størrelse Dolce
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ny Style Denim Tomo Ballon Med Bukser Risona Kvinders BqrRw7OxBz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ny Sort Collezioni 00 Kvinders Størrelse 365 Armani Hvid 8 Bomuld Casual Bukser 0qwWzR
Dkny 2 Slacks Bukser Pastel Cut Lilla Ægte Boot Lavendel Størrelse Læder OqvOwrB
Gabbana størrelse 38 rød Stripet Top Lace Pullover trim 695 Ny hvid Dolce

695 Gabbana Top trim Pullover Stripet hvid Lace størrelse rød Ny Dolce 38 pxw5qCSCP