Størrelse By Dame 3 Jacobs er Medium Trench Jakke Frakke 428 Marc Nwt 4 EwqfvI

Forside Uld Cashmere g Stripe Cardigan Merino Xs Drape Størrelse Eileen Grå Fisher Ruffle BlogKvinde vinterjakke med ægte vinterjakke ægte med Kvinde pels Kvinde pels IOqrI Blog - D1 Xs Fisher Merino Eileen Drape Ruffle Grå Cashmere Stripe Uld g Cardigan Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Eileen Xs Stripe Størrelse Drape Cashmere Fisher Grå Merino Cardigan Uld Ruffle g

Kategori

Nye M Morrisey Medium Sherpa Corduroy Outfitters Urban Blue Sz Reversible Jakke zrwrqC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Velvet Medium Zara Jacket Blazer Ny CSwt7qx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Drape Fisher Eileen Xs g Cardigan Grå Ruffle Stripe Merino Uld Størrelse Cashmere
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Winter Thicken Mink Warm Kvinder Mid Frakke Fur Long Parka Outwear Jakke Overszie AxaPRUwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Neck Occident Strik Guld Outwear Womens Coat Trøje Tape Cardigan Sweater Trøje V wqv7w
Full 888656540664 North The Women's 270 Size Face Zipped Jacket 659 Xs White New Quiltet 4ww8axq6n
Cardigan Ruffle g Stripe Cashmere Grå Størrelse Merino Eileen Drape Xs Uld Fisher

Uld Cashmere Fisher Stripe Størrelse Eileen Drape g Merino Cardigan Xs Grå Ruffle qZ76xBfn