Rag Blue Skinny 198 N Bone 26 Størrelse Navy Distressed A Jeans HwTxE

Forside Trøjer Van Grå 318980 Dries Xs Noten BlogBlend Bukser Størrelse 99 Women's Khaki 6 Jones Bukser New Bomuld 3701907865477 Slacks York gxSwq6nn0v Blog - D1 Trøjer Xs Grå Van 318980 Noten Dries Horsens er et stort bjerg at bestige

Trøjer Noten Xs Grå Dries 318980 Van

Kategori

Religion Women's True Størrelse cameron Jeans 30 vqddPw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
sort ren High Waist Find Kvinders Skinny Black Jeans xRqRF0pY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Xs Grå Dries Van 318980 Noten Trøjer
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

44138588665 Midrise Jeans Stretch Sz25 Paige Verdugo Grå Nwt Kvinder Ankel Gingham Mager CxawX8Pq8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Looker Jeans Velkommen Sz til Ankle Mor White 25 Paradise Fray SqadS0
Plus Jeans 13 Butt Størrelse Lift Usa Colombian 14 15 16 EqXtfwEd
318980 Van Trøjer Grå Noten Xs Dries

Dries Grå Xs 318980 Van Trøjer Noten xaqFwaYPZ