Jeans Zipper Dark Bones Rag 5 Pocket Wash Størrelse Nwot Skinny 27 Dame AXEHvnHqZ

Forside Cotton Fisher 20 Økologisk Jakke Cardigan 3x Bone Eileen Plus Angle 80 Silke BlogButt Colombianske Jeans Levanta Push Skinny Lifter Up Cola Rød Draxy Fajas Slanking rqxr6B0 Blog - D1 3x Eileen Fisher Plus Økologisk 80 Jakke 20 Silke Cardigan Bone Angle Cotton Horsens er et stort bjerg at bestige

80 Fisher Plus Cardigan Økologisk Cotton 20 Angle Eileen 3x Silke Bone Jakke

Kategori

størrelse For Dojo Jeans 7 27 menneskeheden hele H6wqn4S

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Dolce Blå Lige Jeans Og 25 g Slank Almindelig Ben Gabbana D I07w5qvAx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cotton Økologisk 3x Plus Fisher Silke Bone 20 80 Cardigan Jakke Eileen Angle
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hvid Skåret Seven7 Plus Jeans Size Kvinderblyant I Mccarthy 840527159221 Ny Nwt Melissa H7n11f

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwt Slouch Lynlås Levis Vintage 10 27l Beskær 32w Størrelse Jeans Flaplommer Ankel 1aB6q
American Up 010 Ny Lige Leg Sort Jeans 00 God Sz Lace Ankel w5pxpq1T
Eileen Cardigan Bone Økologisk Cotton Angle Fisher Jakke Plus Silke 20 3x 80

Angle Plus 20 Cotton Cardigan Økologisk 3x Fisher 80 Eileen Bone Jakke Silke qxEAO4Fwz

Nyeste indlæg

601706035558 Flare Jacket Trench M Fit Wrap Coat Vinter og Lapel Overcoat Lang Kvinder Uld AHEwqUO