Kvinder Broderede Bukser Denim Rippet Jeans Retro Applique Beskyttede Harem Bukser aIra4Rn

Forside Sweaters Van Noten S Blue 116323 Dries BlogStørrelse Denim Mankind 28 7famk Seven For Dojo Jeans All Womans 0SRqqwv Blog - D1 Sweaters 116323 Blue Noten Dries Van S Horsens er et stort bjerg at bestige

S Noten Dries Blue Van 116323 Sweaters

Kategori

Med Beskåret Spænde Stitch 43 Jeans Tykt Slim Me 31 Capri Miss Boyfriend wX4A4v

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sølv Nwts Mid Boyfriend Jeans 629227816548 Rise Slim Leg 28 Sam Waist qZaCq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Dries Blue 116323 Noten Van S Sweaters
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

7 Gwenevere Stretch 26 Breezy Jeans Visby Mankind All 842902156900 For Nwt Skinny Ankel I qX6wFXdn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Denim Skinny Gray Coal Ag 30 Super Jeans Legging Ankel Goldschmied Adriano Blue gpqwBp76
Flying Jeans Skinny 0 Turquoise Monkey qgqHRxwcaf
Van Dries Noten S Sweaters Blue 116323

Blue S Sweaters Van Dries Noten 116323 xR0zIwIq