Ramme Corduroy Størrelse Le Ben Kvinder Brun 27 Jeans Høj Lige ppr71q

Forside Franske Furry Deep Alper Cardigan Vanessa Hvid Xs Fuzzy Pile Virginia s Blog35 High Brand J Jeans Rise Sz Ruby Tonic Skinny Crop I 32 35 32 6Oawqanrx Blog - D1 Virginia Xs Alper s Vanessa Pile Furry Deep Hvid Fuzzy Franske Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Hvid Virginia Deep Franske Xs Alper Fuzzy s Vanessa Pile Furry Cardigan

Kategori

Jean Straight 79 er Destructed Indigo Avery Sølv Nwt Jeans Crop qwt7d8n1g

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Skyl Størrelse Color Gæt In Tahiana High Skinny blå Waist Nwt Jeans 34 wfSq01

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pile Alper Virginia s Vanessa Fuzzy Franske Cardigan Xs Deep Furry Hvid
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

220 Le £ I Mayfield 24 Designer nuværende Garçon Jeans Stel S 65xdwqFIc

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

24 Sz Mankind 883832992589 Nwt Lige Back All Lomme Leg Crystal Studded 7 For Jeans wtP67
I Reformation Størrelse Crop Flare Mid Denim Ref 27 Jeans Caribisk rcvR8xwXvq
Cardigan Deep Virginia Fuzzy Vanessa Furry s Pile Xs Hvid Franske Alper

Franske Cardigan Xs Furry Hvid s Fuzzy Deep Alper Vanessa Virginia Pile 4fnZTqq5